Jeg er 42 år. Har hele mit liv beskæftiget mig med heste i alle mulige afskygninger og discipliner.

En række begivenheder og skader i mit hestehold gjorde, at jeg rakte ud efter de alternative metoder. I den forbindelse har jeg uddannet mig indenfor Reiki og Kranio-sakral terapi til heste. Er uddannet Reikimester og har netop afsluttet min KST uddannelse.

Mit håb er at jeg kan bruge disse uddannelser til at hjælpe bl.a dine heste til bedre velvære i det daglige.

Jeg udfører afbalancering af din hest. D.v.s jeg er IKKE dyrlæge eller beskæftiget med at udrede sygdomme. Det skal man altid bruge en uddannet dyrlæge til. Jeg kan supplere med en afbalancering af din hest og evt hjælpe med at løse op for spændinger mm din hest måtte have.

Hvad er Kraniosakral terapi:

Kranio-Sakral Terapi udspringer fra en osteopatisk (manuel-medicinsk) metode og blev først beskrevet af den amerikanske osteopat og læge William Sutherland omkring 1920.

Kranio-Sakral Terapien arbejder med knogler, membraner (hjernehinder), cerebrospinal væske (hjernevæske), muskler, bindevæv og organer og har den vej rundt indflydelse på nerve-, hormon- og immunsystemet. Derved påvirkes hele kroppen og en afstabilisering opnås. Låsninger og spændinger i kroppen kan derved afhjælpes.

En KST-behandling består af små bløde tryk forskellige steder på kroppen. Selve trykket er af max 50 grams tryk. D.v.s at man på ingen måde foretager nogen form for mekanisk manipulation. KST er derfor ikke skadelig for nogen; hverken dyr eller mennesker.

Hvad er Reiki:

Reiki er japansk og betyder Universel (Rei) Livsenergi (Ki)

Reiki udføres vha bløde berøringer , hvorved man sætter gang i energibanerne, så de afbalanceres. 

Hvad er akkupressur:

Akupressur har fælles oprindelse med akupunktur, da begge behandlingsformer er baseret på kroppens meridian punkter. Oprindelsen til akupressur tilskrives da også Kina og kan angiveligt dateres til Shang-dynastiet, omkring 1700 før vor tidsregning. Men i modsætning til akupunktur, så anvendes der ingen nåle, men derimod et kraftigt tryk med fingre på punkter i kroppens meridianer.

Lige som ved Akupunktur og Zoneterapi, kan akupressur-tryk på de rigtige meridianpunkter forebygge eller lindre forskellige symptomer.